WSE-kwaliteitslabel voor ASAP

Wij zijn super trots dat wij naast het Qfor label nu ook het Werk en Sociale Economie-kwaliteitslabel, ook wel het WSE-kwaliteitslabel, op zak hebben. Dit label wordt toegekend aan organisaties die opleidingen, begeleiding en advies aanbieden op het gebied van werk. Het WSE-label is bedoeld om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen. Zo zijn wij beoordeeld op zaken zoals expertise, de tevredenheid van cliënten, de processen voor kwaliteitscontrole en de impact van de diensten op werkzoekenden en werknemers.

Bij ASAP Nails & Beauty Supply staat het aanbieden van de hoogste kwaliteit voorop. Dit waarborgen wij niet alleen door gebruik te maken van de beste producten, maar ook door professionele begeleiding en individuele coaching te bieden.

De voordelen van het WSE-kwaliteitslabel

Het WSE-kwaliteitslabel biedt verschillende voordelen, ook voor jou als klant of als cursist bij ASAP Nails & Beauty Supply. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

Erkenning van kwaliteit
Het WSE-label is een officiële erkenning van de kwaliteit van diensten die een organisatie aanbiedt op het vlak van werk, opleiding en begeleiding. Dit biedt klanten en partners de garantie dat de organisatie voldoet aan bepaalde kwaliteitsnormen.

Een opleiding volgen bij een organisatie met een WSE-kwaliteitslabel biedt de garantie voor een kwalitatieve opleiding, wat jouw klanten meer zekerheid en vertrouwen biedt in de dienstverlening die je gaat aanbieden.

Subsidiemogelijkheden
Gebruikers van diensten met een WSE-label kunnen soms genieten van financiële tegemoetkomingen, zoals subsidies voor opleidingen. Dit maakt de diensten aantrekkelijker voor zowel individuen als bedrijven.

Professionalisering
Het WSE-label stimuleert een continue ontwikkeling van de organisatie en zijn medewerkers. Het label vraagt van organisaties dat ze zichzelf regelmatig evalueren en verbeteren, wat leidt tot een hoger niveau van professionalisering. 

Wanneer je een opleiding bij ons volgt, ben je er dus zeker van dat deze regelmatig wordt herzien en altijd is aangevuld met de laatste ontwikkelingen uit het vak.

Kortom, kies voor kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om de hoogste kwaliteit te bieden. Met het Qfor label en het WSE-kwaliteitslabel kunnen wij deze kwaliteit waarborgen. Ben je dus op zoek naar een opleiding waar professionele begeleiding en kwaliteit voorop staat? Bekijk dan de opleidingen bij de ASAP Academy.