Geef jouw salon een boost met een spaarvarkentje!

September is dé maand om jouw salon een extra boost te geven met onze speciale spaarvarken actie!

Van 2 tot en met 29 september krijg je namelijk een Abstract spaarvarkentje cadeau bij een aankoop van €49,- aan Abstract producten. Dit spaarvarkentje is niet alleen een leuke toevoeging aan je salon, maar kan ook op een slimme manier bijdragen aan je assortiment. Hoe? Dat vertellen we je graag!

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig! Plaats het spaarvarkentje in je salon en laat je klanten een fooi geven met de actie ‘Tip me, your next color depends on it!’. De fooien die je verzamelt, kun je gebruiken om jouw Abstract voorraad aan te vullen. Zo spaar je niet alleen geld, maar investeer je ook direct in de nieuwste kleuren en producten voor je salon. 

Waarom meedoen?

Deze actie is perfect om klanten op een leuke manier te betrekken bij je salon én tegelijkertijd je aanbod te vernieuwen. Iedere klant die een fooi achterlaat, draagt bij aan de volgende kleur die jij aan je collectie kunt toevoegen. Dit is niet alleen een creatieve manier om je assortiment te vergroten, maar ook om de band met je klanten te versterken. 

Be there!

Kom langs bij ASAP Nails, doe je inkopen en ontvang je eigen Abstract spaarvarkentje. Zet hem in je salon en zie hoe de tips binnenstromen. Wie weet wat voor toffe nieuwe kleuren je binnenkort kunt aanbieden dankzij jouw trouwe klanten!

Zorg ervoor dat je tijdens de hele maand september optimaal profiteert van deze actie. Veel spaarplezier en succes met het uitbreiden van je Abstract collectie!