Als nagelstylist weet je dat hygiëne niet zomaar een extraatje is, maar een absolute must. Een smetteloze salon is cruciaal voor de gezondheid van jouw klanten.

Maar waarom is hygiëne zo belangrijk? Slechte hygiëne in de nagelsalon kan leiden tot ernstige gevolgen. Denk aan schimmelinfecties, bacteriële infecties en zelfs de overdracht van virussen. 

Hoe zorg je ervoor dat je salon écht hygiënisch is? Het gaat verder dan alleen een schoon werkblad en gedesinfecteerde tools. We stellen je voor aan twee topproducten die een gamechanger kunnen zijn voor jouw salon: Life Clean en Clinell.


Life Clean: Tegen hardnekkige bacteriën en virussen

Life Clean is dé oplossing voor het desinfecteren van je instrumenten. Dit krachtige middel doodt niet alleen bacteriën en virussen, maar pakt ook de hardnekkige biofilm aan waarin deze zich kunnen verschuilen. Met Life Clean ben je verzekerd van een grondige desinfectie, zodat je met een gerust hart kunt werken. Het product bevat chloorhexidine en heeft een onderdompeltijd van 5 minuten.


Clinell: Universele bescherming voor jouw salon

Clinell biedt een breed scala aan desinfectieproducten die jouw salon naar een hoger niveau tillen. Van sprays tot doekjes, Clinell heeft alles in huis om jouw werkomgeving brandschoon te houden. Het beste van alles? Clinell is effectief tegen alle virussen, zelfs de hardnekkige virussen zoals MRSA.


Investeer in hygiëne, investeer in jouw succes

Een investering in Life Clean en Clinell is een investering in de gezondheid van je klanten, jouw reputatie en uiteindelijk het succes van je salon. Twijfel niet langer en maak van hygiëne jouw topprioriteit.