Waarom Heltitude een must-have is voor jouw schoonheidssalon

Ben jij klaar om jouw schoonheidssalon naar een hoger niveau te tillen? Wil je jouw klanten een complete wellnesservaring bieden die verder gaat dan alleen uiterlijke verzorging? Dan is Heltitude dé oplossing waar je naar op zoek bent!


Wat maakt Heltitude zo bijzonder?

Heltitude is niet zomaar een merk, het is een complete lifestyle. Het combineert hoogwaardige voedingssupplementen met effectieve verzorgingsproducten en mentale coaching. Dit alles is wetenschappelijk onderbouwd en verpakt in een aantrekkelijk jasje.


Waarom zou jij Heltitude in jouw salon moeten opnemen?

  1. Complete oplossing: Heltitude biedt een breed scala aan producten die inspelen op verschillende behoeften van jouw klanten: afslanken, anti-aging, energie, sportprestaties... noem maar op!
  2. Handenvrij traject: Met het Helti Coaching platform hoef jij je niet te verdiepen in voedingsadvies. Jouw klanten krijgen 5 weken gratis professionele begeleiding, waardoor jij tijd en energie bespaart.
  3. Aantrekkelijk en verkoopbaar: De luxe uitstraling van de producten spreekt jouw klanten aan en stimuleert de verkoop.
  4. Kwaliteit gegarandeerd: Wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten zorgen voor tevreden klanten die keer op keer terugkomen. Daarnaast zorgt de synergie tussen de producten ervoor dat de klanten heel tevreden zijn blijven aankopen.
  5. Trouwe klantenbasis: Dankzij de zichtbare en langdurige resultaten van Heltitude bouw je een langdurige klantrelatie op.
  6. Werkbesparend: Het online coaching platform bespaart je op personeelskosten, terwijl jij je kunt focussen op waar je goed in bent: schoonheidsbehandelingen.
  7. Professionele ondersteuning: Heltitude biedt jou als professional trainingen, marketingmateriaal en online tools om het maximale uit het merk te halen.
  8. Winstgevend model: Naast tevreden klanten levert Heltitude ook een mooie winstmarge op voor jouw salon.


De 7 unieke Heltitude boxen

  • Slim Box: Om effectief gewicht te verliezen.
  • Look Young Box: Voor een jongere huid en sterkere spieren.
  • Endurance Box: Voor duursporters. Ondersteunt bij training en herstel.
  • Stay Young Box: Ga jong en energiek door het leven. Zorgt voor meer energie en minder gewrichtspijnen.
  • In Shape Box: Helpt bij het verminderen van vetmassa en opbouwen van spiermassa.
  • Detox Box: Voor een complete detox. Ontgift de lever, reset de darmen en zorgt voor het verlies van enkele overtollige kilo’s. 
  • MenoGlow Box: Ondersteunt vrouwen tijdens de overgang. Zorgt voor een stralende huid, minder menokilo's en stress en betere slaap.


De voordelen van de Heltitude boxen

  • All-in-one concept: Jouw klanten hebben alles wat ze nodig hebben in één handige box.
  • Ontzorgend: Een maandvoorraad aan producten in één keer.
  • Betere resultaten: De synergie tussen de producten zorgt voor optimale resultaten.
  • Inclusief coaching: 5 weken gratis +++ Helti Coaching voor extra ondersteuning.


Wacht niet langer en geef jouw salon een boost met Heltitude!

Wil je meer informatie over het integreren van Heltitude in jouw salon? We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe jij dit geweldige merk kunt integreren in jouw salon. Jouw klanten zullen je dankbaar zijn!