Extra betaalmogelijkheid: Klarna

Wist je dat je bij ons met Klarna kunt betalen? Klarna maakt het mogelijk om producten te kopen en deze pas later te betalen. We willen je graag wat meer vertellen over deze betaalmethode. 


Wat biedt Klarna?

  1. Flexibiliteit: Klarna biedt flexibiliteit. Je kunt zelf kiezen wanneer en hoe je betaalt. Bijvoorbeeld in termijnen of binnen een bepaalde periode na ontvangst van je bestelling.
  2. Eenvoudig betalingsproces: Daarnaast maakt Klarna het betalingsproces zeer eenvoudig, wat zorgt voor een prettige online winkelervaring. Je kan een bestelling plaatsen zonder direct bankinformatie of creditcardgegevens in te hoeven voeren.
  3. Veiligheid: Klarna biedt bescherming aan zowel consumenten als verkopers. Als consument hoef je pas te betalen nadat je jouw producten hebt ontvangen en gecontroleerd. Zo weet je zeker dat je bestelling goed is. Heb je bestelling niet binnen de verwachte termijn ontvangen of is er iets mis met de bestelling? Geef dit aan in de app en pauzeer eenvoudig je betaling. Tegelijk zijn verkopers ook beschermd tegen frauduleuze activiteiten en late betalingen.

Betalen met Klarna is een aanvulling op onze huidige betaalmogelijkheden. Houd wel rekening met de voorwaarden van Klarna en eventuele kosten of boetes voor te late betalingen. Ga ook altijd verstandig om met achteraf betalen, het is geen manier om iets te kopen waar je eigenlijk het geld niet voor hebt ;) . 

Betaal jouw bestelling met Klarna

Kies je tijdens je bestelling voor betalen met Klarna? Dan heb je altijd 30 dagen om te betalen, rente-vrij. Zo kun je rustig je producten ontvangen en controleren!