Bij ASAP Nails & Beauty is het 'Back to School'-tijd, en dat betekent dat het de perfecte gelegenheid is om je carrière als nagelstylist een boost te geven. Of je nu net begint met je opleiding, je wilt specialiseren in bepaalde technieken, of je aanbod wilt uitbreiden met tanning, voetverzorging of ontharing - onze ASAP Academy heeft voor ieder wat wils. Laten we samen dit nieuwe schooljaar knallen!

Back 2 School met ASAP

Om het nieuwe schooljaar goed van start te gaan geniet je 20% korting op alle producten in onze Back 2 School categorie. Hier vind je alle benodigdheden die je nodig hebt om je nagelsalon weer helemaal klaar te maken voor komend seizoen! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Trolleys: ideaal om al je spullen netjes en overzichtelijk op te bergen.
  • Pro Evolution lampen: de perfecte lampen om je nagels te drogen.


ASAP Academy voor iedereen

De ASAP Academy staat garant voor professionele en kwalitatieve beauty opleidingen in alles wat met nagelstyling en schoonheid te maken heeft. Alle beauty opleidingen zijn specifiek ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij één van de beste in het vak wordt. Of je nu een beginner bent die de kneepjes van het vak wil leren, een ervaren nagelstylist die zich verder wil specialiseren, of gewoon je beauty-skills wilt uitbreiden met spraytanning, voetverzorging of ontharing - bij ons ben je aan het juiste adres. We zijn erkend, bekroond en worden geleid door een echte kampioen, Sofie Devlieger.


Kom langs en profiteer van onze Back to School-acties!

We nodigen je van harte uit om langs te komen in onze winkel of om online te bestellen. Profiteer van onze Back to School-acties en maak je nagelsalon weer helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar!